Kolaboracioni dhe genocidi në Çamëri,1944-1945

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kolaboracioni dhe genocidi në Çamëri,1944-1945 : e vërteta e bashkëpunimit të çamëve me gjermanët libër me autor Arben P. Llalla dhe Marsilda Ndini (red.). Botuar në Tiranë nga "UET Press", në vitin 2017. Faqe 160.