Kolaboracionistët grek projektuesit dhe udhëheqësit e genocidit në Çamëri (1944-1945)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kolaboracionistët grek projektuesit dhe udhëheqësit e genocidit në Çamëri (1944-1945) : (e vërteta e bashkëpunimit të çamëve me gjermanët) libër me autor Arben P. Llalla. Botuar në Tetovë nga "Tringa Design", në vitin 2016. Faqe 188.