Komandanti, atdhetari, njeriu...

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Komandanti, atdhetari, njeriu... Libër i hapur për Tefik Ruçin. Redaktoi dhe përgatiti për botim Bektash Zite - publicist. Recezent Dr. Zihni Haskaj - historian. Konsulent: Shpresa Bajraktari - pedagoge e filozofisë, Dr. Bashkim Qeli - historian. Korrektore Aurora Gusmari. Arti grafik: Agron Sejamini. Botuar në Tiranë 2006. Libër për Tefik Ruçin si qytetar i denjë, ushtarak i zoti e familjar shembullor. Në këtë botim përfshihen kujtimet e rreth 30 njërëzve, që i përkasin brezit që luftoi për lirinë e vendit, si dhe brezit që punoi për rindërtimin e tij.