Kombësia dhe feja në Shqipëri : 1920-1944

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kombësia dhe feja në Shqipëri : 1920-1944 libër me autor Roberto Morozzo della Rocca dhe Luan Omari (përkth.). Botuar në Tiranë nga "Elena Gjika", në vitin 1994. Faqe 281.