Kompleksi monumental i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit (libër)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kompleksi monumental i Lidhjes Shqiptare të Prizrenitlibër me autor Parim Kosova dhe Skënder Rizaj (rec.). Botuar në Prishtinë nga "VIP print", në vitin 2012. Faqet e librit 188.