Konferencë shkencore kushtuar jetës dhe veprës së Athanas Tashkos : Korçë, 13 nëntor 2015

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Konferencë shkencore kushtuar jetës dhe veprës së Athanas Tashkos : Korçë, 13 nëntor 2015 : (përmbledhje materialesh) libër (red. e përg. bot.) nga Olger Brame dhe përgatitur nga autorët kolektivë nga Universiteti "Fan S. Noli" dhe Akademia e Shkencave e Shqipërisë. Botuar në Korçë nga Shtypshkronja "Kotti", në vitin 2016. Faqe 94.