Jump to content

Kongresi i Lushnjes dhe Lufta e Vlorës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kongresi i Lushnjes dhe Lufta e Vlorës libër nga Muin Çami (red.). Botuar në Tiranë nga Akademia e Shkencave, në vitin 1974. Faqe 272.