Kontratë Koncesioni

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kontratë Koncesioni nënkupton një kontratë të lidhur mes një Autoriteti Kontraktues dhe një koncesionari ku objekti kryesor i kontratës është zbatimi i një projekti të infrastrukturës dhe ku përmbushja e kontratës nga koncesionari shpërblehet tërësisht ose pjesërisht me dhënien e së drejtës së shfrytëzimit të infrastrukturës [1].

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ LIGJI PËR PROCEDURËN E DHËNIES SË KONCESIONEVE Në amëzën assembly-kosova.org Archived 29 September 2007[Date mismatch] at the Wayback Machine.