Kopshti i viteve : poezi dhe poema

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kopshti i viteve : poezi dhe poema libër me autor Foto Bixhili. Botuar nga shtëpia botuese "Toena" në Tiranë në vitin 2005. Faqet e librit 84. ISBN 99927-1-948-6