Korça dhe fshatrat për qark

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Korça dhe fshatrat për qark libër nga Nuçi Naçi. Botuar në Sofje nga Shtypshkronja "Mbrothësia", në vitin 1901. Faqet e librit 168.