Korça e kulturës dhe e serenatave

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Korça e kulturës dhe e serenatave : kujtime dhe mbresa të paharuara libër me autor Guri Stefani, redaktoi dhe plotësoi Apostol Kotani. Botuar në Tiranë nga " ASD", në vitin 2009. Faqet e librit 76.