Korrespondencë dhe dorëshkrime të Ali Pashë Tepelenës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Korrespondencë dhe dorëshkrime të Ali Pashë Tepelenës libër me autor Irakli Koçollari dhe redaktor shkencor Pëllumb Xhufi. Botuar në Tiranë nga "Onufri", në vitin 2016. V.1, faqe 734.