Korridori i shqiptarëve : autostrada Durrës-Prishtinë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Korridori i shqiptarëve : autostrada Durrës-Prishtinë : analiza, esse, komente, opinione, ravijëzime libër me autor Ramiz Lushaj dhe Rexhep Shahu (red.). Botuar në Tiranë nga "Emal", në vitin 2009. Faqet e librit 144.