Kosovë e Çamëri : (poezi)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kosovë e Çamëri : poezi me autor Arben Kondi dhe Sulejman Mato (red.). Botuar në Tiranë nga "Çamëria", në vitin 2008. Faqet e librit 103.