Kosova, shqiptarët dhe turqit dje, sot dhe nesër

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kosova, shqiptarët dhe turqit dje, sot dhe nesër libër me autor Skënder Rizaj. Botuar në Prishtinë nga Akademia e Intelektualëve Shqiptarë të Shkencave dhe Arteve, në vitin 1993. Libri 1, me 259 faqe.