Kosova '64

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kosova '64 libër me autor Selatin Novosella dhe Zekeria Cana (red.). Botuar në Prishtinë nga "Renesansa", në vitin 1994. Faqet e librit 179.