Kosova '68

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kosova '68 libër me autor Selatin Novosella dhe Izber Hoti (red.). Botuar në Prishtinë nga "Renesansa", në vitin 1993. Faqet e librit 155.