Kosova '75

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kosova '75 libër me autor Selatin Novosella dhe Ismet Salihu (red.). Botuar në Prishtinë, në vitin 1995. Faqet e librit 192 .