Kosova : të vërtetat e mashtrimet

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kosova : të vërtetat e mashtrimet libër me autor Sinan Hasani dhe M. Nikoliqi (red.). Botuar në Prishtinë nga "Rilindja", në vitin 1987. Bot. i 2-të me 397 faqe.