Kosova : vështrim monografik

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kosova : vështrim monografik libër nga Rexhep Ismajli (k/red.), Mehmet Kraja (k/red.). Botuar në Prishtinë nga Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në vitin 2011. Faqe 646.