Kosova dhe Enver Hoxha përmes dokumentave arkivore të pabotueme deri më sot

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kosova dhe Enver Hoxha përmes dokumentave arkivore të pabotueme deri më sot libër me autor Esat Myftari dhe Myftar Gjana (red.). Botuar në Tiranë nga "Princi", në vitin 2016. Faqe 368.