Kosova e gjelbër dhe djerrinat shqiptare : studim krahasues

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kosova e gjelbër dhe djerrinat shqiptare : studim krahasues me autor Illo Foto dhe Faruk Bojaxhi (bashkëpunoi), Jani Gusho (red.). Botuar në Tiranë nga "Mirgeeralb", në vitin 2016. Faqet e librit 208.