Kosova flet vetë : intervista me intelektualë shqiptarë : Demaçi, Rugova

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kosova flet vetë : intervista me intelektualë shqiptarë : Demaçi, Rugova libër me Mehmet Emërllahu ([intervistoi]) dhe Muharrem Ramabaja (red.). Botuar në Prishtinë nga "Zëri i rinisë", në vitin 1990. Faqe 79.