Kosova lindore nën dritën e fakteve dhe shifrave : publicistikë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kosova lindore nën dritën e fakteve dhe shifrave : publicistikë me autor Skënder Latifi dhe Sevdail Hyseni (red.). Botuar në Preshevë , në vitin 1997. Faqet e librit 174.