Jump to content

Kosova në dokumentet e Kongresit Amerikan : (1986-1995)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kosova në dokumentet e Kongresit Amerikan : (1986-1995) libër me autor Blerim Reka dhe Nazmi Rrahmani (red.). Botuar në Prishtinë nga "Rilindja", në vitin 1995. Faqet e librit 127.