Kosova në luftën e dytë botërore : 1941-1945

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kosova në luftën e dytë botërore : 1941-1945 libër me autor Muhamet Shatri dhe Fehmi Rexhepi (red.), Xhevat Lloshi (red.). Botuar në Tiranë nga "Toena", në vitin 1997. Faqet e librit 328.