Kosova në udhëkryq : intervista gjatë vitit 2005

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kosova në udhëkryq : intervista gjatë vitit 2005 libër me autor Adem Demaçi dhe Bardhyl A. Selimi (përg. e red.). Botuar në Tiranë nga Albana Esperanto-Instituto, në vitin 2005. Faqet e librit 138. ISBN 99927-892-5-5