Kosova pikon gjak ... : poezi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kosova pikon gjak ... : poezi me autor Ismail Manxhuka dhe Skënder Hasko (red.). Botuar në Tiranë nga "Toena", në vitin 2009. Faqet e librit 108.