Kosova shtet i mbikqyrur

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kosova shtet i mbikqyrur libër me autor Sylë Arifi dhe Din Mehmeti (red.), Halil Haxhosaj (red.). Botuar në Prishtinë nga Shoqata e Intelektualëve "Jakova", në vitin 2008. Faqe 336.