Kraheza

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kraheza krijohet ne mot te ftohet dhe te mjegullt ne temperatura nga -2*c ne -10*c.Kraheza paraqitet ne dy lloje:te gjilperes dhe te kristaleveDisconnect .