Krimet e Serbisë në Kosovë : 1998-1999 (Libri 2)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Krimet e Serbisë në Kosovë : 1998-1999 libër me autor Jusuf Osmani dhe Pajazit Nushi (k/red.). Botuar në Prishtinë nga Agjencia Shtetërore e Arkivave, në vitin 2012. Libri 2, me 514 faqe. Botimi i 2-të i plotësuar.