Krimet serbe në Kosovë : pa apologji : me fakte kundër shpifjeve

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Krimet serbe në Kosovë : pa apologji : me fakte kundër shpifjeve libër me autore Fetnete Ramosaj dhe Faton Mehmetaj (red.). Botuar në Prishtinë nga "Anatema", në vitin 2008. V. 2, me 442 faqe.