Kryengritjet antiosmane në kazatë e Lumës, Prizrenit e Gjakovës : 1884-1885

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kryengritjet antiosmane në kazatë e Lumës, Prizrenit e Gjakovës : 1884-1885 libër me autor Shefqet Hoxha dhe Aleks Gjinaj (red.). Botuar në Tiranë nga "Geer", në vitin 2005. Faqet e librit 345. ISBN 99943-667-9-3