Kryq e tërthor në Shqipëri të Epërme

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kryq e tërthor në Shqipëri të Epërme : shënime publicistike me autorë Gjergj Marku, Bardhok Pulaj dhe Arta Malshi (red.). Botuar në Tiranë nga "Mirgeeralb", në vitin 2011. Faqet e librit 380.