Kujtim Myzyri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kujtim Myzyri, ambasador i Shqipërisë në Itali në vitet 1977-1980, dhe në Çekosllovaki në vitet ‘80