Kujtime - Nga fundi i sundimit Osman në Luftën e Vlorës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kujtime - Nga fundi i sundimit Osman në Luftën e Vlorës.JPG

Kujtime - Nga fundi i sundimit Osman në Luftën e Vlorës Autori: Syrja Vlora. Shtëpia Botuese: Qendra e Studimeve Albanologike. Instituti i Historisë. Përgatitja për botim dhe redaktimi i përkthimit: Akad. Assoc. Marenglen Verli, Dr. Ledia Dushku. Tiranë, 2013. Faqet e librit 360.