Kukull nga çorapja

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kukull nga çorapja (nga angl. sockpuppet) është një llogari përdorimi shtesë aplikuar nga wikipedianë, ku si rregull qëndron jo vetën nuk qëndron hapur respektivisht haptazie lidhur qartë me llogarinë kryesore dhe për këtë emërtohet kukull nga çorapja.