Kultura politike e Kosovës : kultura politike dhe demokracia konsociative

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kultura politike e Kosovës : kultura politike dhe demokracia konsociative libër me autor Behar Haziri dhe Etem Haziri (rec.), Besa Vila (red.), Ali Pajaziti (red.). Botuar në Tiranë nga "Toena", në vitin 2017. Faqe 280.