Kundër harresës : gjenocidi i Serbisë në Kosovë 1998-1999

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kundër harresës : gjenocidi i Serbisë në Kosovë 1998-1999 libër me autore Fetnete Ramosaj dhe Ismet Salihu (red.). Botuar në Prishtinë nga Instituti për Hulumtimin e Krimeve të Luftës, në vitin 2017. Faqe 338.