Jump to content

Kurbnesh

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Në Kurbenesh

Kurbneshi ndodhet në juglindje të rrethit të Mirditës dhe është qëndra e komunës Selite. Ështe një zonë malore e pasur me pyje dhe pasuri minerare.