Lëpirëse

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Lollipops.jpg

Lëpirëse është zakonisht sheqer i shkrire qe formësohet ne trjten e një gjeli apo molle qe vishen me sheqer te shkrire dhe u jepeshin dikur fëmijëve.