Labova e Madhe dhe Labovitët

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Labova e Madhe dhe labovitët : gjurmime në vite. Libër me Autor Fedhon Meksi. Shtëpia Botuese "Migjeni", Tiranë 2010. Faqet e librit 215. ISBN 978- 99956-718- 9-1