Laura

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Laura në gjuhen shqipe emër dhe shkurtesë e emrit të përveçëm femrorë Lauresha. Po ashtu edhe në italisht emër dhe shkurtesë e emrit të përveçëm femrorë Laurentia.