Legjenda : beteja e Albulenës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Legjenda : beteja e Albulenës, libër me autor Moikom Zeqo, red. Rrezarta Merja. Botuar në Tiranë në vitin 2018, libri ka (V.1), 40 faqe dhe me ilustrime. ISBN 9789928275134