Legjitimiteti i ndërhyrjes ushtarake të NATO-s në Kosovë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Legjitimiteti i ndërhyrjes ushtarake të NATO-s në Kosovë libër me autor Dael Dervishi dhe Jorgji Qirjako (red.). Botuar në Tiranë nga ISN, në vitin 2008. Faqe 86.