Leje Drejtimi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko
Patenta shqiptare
Patenta shqiptare (mbas)
Tipologjia e patentave

Leja e Drejtimit (Patenta)është një dokument zyrtar i cili autorizon një individ të ngasë një mjet me motor: motoçikletë, veturë, kamion apo autobus. Kjo leje drejtimi mund të sigurohet vetëm pasi kalohet me sukses një provim teorik mbi njohuritë e kodit rrugor dhe praktik mbi aftësitë e drejtimit të automjetit në terren.

Skeda:Astrit
astriti

Flag of Albania.svg Shqipëri[redakto | redakto tekstin burimor]

Leja e Drejtimit në Shqipëri (Patenta) lëshohet nga strukturat e DPSHTRR.

Patenta ndërkombëtare[redakto | redakto tekstin burimor]

Tiparet[redakto | redakto tekstin burimor]

Patenta e Shqipërise që lëshohet prej muajit maj te vitit 2005 është prej formati plastik.

Kategoritë[redakto | redakto tekstin burimor]

  • A
  • B
  • C
  • D
  • E

Flag of Kosovo.svg Kosovë[redakto | redakto tekstin burimor]

Leja e Drejtimit në Kosovë (Patentë shoferi) lëshohet nga ....

Patenta ndërkombëtare[redakto | redakto tekstin burimor]

Tiparet[redakto | redakto tekstin burimor]

Patenta e Kosovës që lëshohet prej vitit 200 është prej formati...

Kategoritë[redakto | redakto tekstin burimor]

  • A
  • B
  • C
  • D
  • E

Lidhje të jashtme[redakto | redakto tekstin burimor]