Leskoviku në vitet e zjarrta të luftës për liri : (prill 1939-nëntor 1944)

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Leskoviku në vitet e zjarrta të luftës për liri : (prill 1939-nëntor 1944) libër me autorë Gaqo Nesho, Ilo Manushi, Janaq Lilo dhe Vaskë Çifligu (red.). Botuar në Tiranë nga "Pegi", në vitin 2009. Faqet e librit 340.