Letërsia dhe artet në dritën e Partisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Letërsia dhe artet në dritën e Partisë.JPG

Letërsia dhe artet në dritën e Partisë me Autor: Razi Brahimi. Botuar nga "Naim Frashëri" Tiranë, 1975. Faqet e librit 188.