Letërsia dhe qyteti : aktet e Konferencës Shkencore Ndërkombëtare “Letërsia dhe qyteti”, mbajtur në Tiranë, më 5-6 nëntor 2009

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Letërsia dhe qyteti : aktet e Konferencës Shkencore Ndërkombëtare “Letërsia dhe qyteti”, mbajtur në Tiranë, më 5-6 nëntor 2009 libër nga Dhurata Shehri (përg.). Botuar në Tiranë nga "Skanderbeg books", në vitin 2009. Faqe 187.