Letërsia shqipe dhe mërgimi : punime nga sesioni shkencor i mbajtur në Prishtinë, më 24 dhe 25 janar 1991

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Letërsia shqipe dhe mërgimi : punime nga sesioni shkencor i mbajtur në Prishtinë, më 24 dhe 25 janar 1991 libër nga Rexhep Qosja (red.), Resmije Kryeziu (red.), Fadil Grajçevci (red.). Botuar në Prishtinë nga Instituti Albanologjik, në vitin 1997. Faqet e librit 267.